用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會協和小學 第一個登陸"協和小學家長分享"!Part 1 ...
樓主: 月兒
go

第一個登陸"協和小學家長分享"!Part 1 [複製鏈接]

Re: 第一個登陸"協和小學家長分享"!

carollam310 寫道:
tamannabel

你女女有英文書未

未有好似通告叫d未帶(書商欠書單據)既同學今天要帶回學校交...我諗最快明天有書la掛!!   

醒目開學勳章

我女冇(書商欠書單據) 真係混亂 下年唔會再0係學校買書 我女未有常識書同英文書 真係煩 一派返黎又要"急急包書" :tongue:

唔知你地覺唔覺得學校既書商的書貴呢? 因為同一本書和其他學校既書商比較都貴 D 喎.

騰騰震媽咪 寫道:
唔知你地覺唔覺得學校既書商的書貴呢? 因為同一本書和其他學校既書商比較都貴 D 喎.

我無比較過!但買書日有個家長問我是否買哂書及齊嗎?我話比哂錢有唔齊!佢話我出去邊到邊到買平d呀!~打9折定85折(我要番工唔得閒再東扑西扑搵書lu...)   

tamannabel,

pls. check your pm.

醒目開學勳章

騰騰震媽咪 寫道:

冇留意呀   

騰騰震媽咪

check pm~88

幾時派英文書~   

醒目開學勳章

tamannabel 寫道:
幾時派英文書~   

咪係0羅~~   

carollam310做咩鬼~呢到門庭冷清       

醒目開學勳章

唔知呀 我日日都0係度架   

各位你好

我准备2006年帮我的daughter申请下午班,我有20分,
机会大不大?

谢谢

maku 寫道:
各位你好

我准备2006年帮我的daughter申请下午班,我有20分,
机会大不大?

谢谢

因千禧bb比99年bb多左成3000人出生,如果你有宗教分薦低成數都高.
你要知道協和是半日制,這點是影響到收生問題.我們期待08年全面轉全日制~在此亦歡迎您出年能加入協和大家庭   

騰騰震媽咪:

check your pm~

醒目開學勳章

maku
有20分 機會梗大啦 我妹得15分今年都報下午校 星期六學校有個"幼稚園生體驗小學校園生活日"

你可以帶女女去睇下~~

carollam310

Thank you for your information.
Unfortunately, I can not get a off on saturday.

tamannabel

as i know 千禧bb比99年bb多左成3000人出生, so I quite worry about it.

I hope my daughter can get a seat in the first round.

By the way, do you know teacher Ms To is still  teaching there or not?
She was my teacher before.

Thanks for your reply.

maku :

它不是La Salle 或油天.約以20分來博應bingo既!
我只是新生家長,約要知道 Ms To還任教與否,
你可上協下教師團體相望望…希望你搵到la

carollam310 請問舊年有這活動嗎?我就唔多覺,咁算唔算後知後覺呢? :  :

醒目開學勳章

今年人多左競爭大左 : 我妹得15分...佢好愁    請問基隆街界限街係咪都係32網架     
‹ 上一主題|下一主題