用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 男拔2nd interview
樓主: cy664
go

男拔2nd interview   [複製鏈接]

引用:我阿仔不是校隊,一星期都踢兩場,起碼不用

原帖由 ANChan59 於 12-12-16 發表
我阿仔不是校隊,一星期都踢兩場,起碼不用響出面踢,冇咁雜!
我都係咁話。

引用:等完+DBS+到25+號又有另一間放磅,+7+日內兩

原帖由 hadwinboy 於 12-12-16 發表
等完 DBS 到25 號又有另一間放磅, 7 日內兩個刺激, 仲要旅行途中, 人都顛.

...
重有一月頭CKY呀!三間都唔得真係好大打擊!希望快D知KTS可以唔洗去。今日有冇消息呢…

回覆:fsforth 的帖子

之前有媽媽說羅校長於簡介會說18/12會有結果,即明日啊!過了個輕鬆周末,今日再進入緊張狀態

貢獻勳章

回覆:Totoromama820 的帖子

係丫,終於到左緊張時刻~
希望阿仔收到聖誔禮物啦~

回覆:男拔2nd interview

好緊張,如果今日收到信,請post here !

ANChan59 發表於 12-12-16 19:41
我阿仔不是校隊,一星期都踢兩場,起碼不用響出面踢,冇咁雜!

咁係咪自己放學?  吾係搭校車?

唔好意思,再問一次,只會出信,網上冇得chk,係咪?

回復 viscattery 的帖子

網上應該無得CHECK啊

引用:唔好意思,再問一次,只會出信,網上冇得ch

原帖由 viscattery 於 12-12-17 發表
唔好意思,再問一次,只會出信,網上冇得chk,係咪?
應該沒有得網上check,等唱打開信箱吧!

祝各位好運,當年我驚到屋企都不敢番,怕做開信那個! 真的會手震心跳加速!

melonfans 發表於 12-12-17 09:32
咁係咪自己放學?  吾係搭校車?
唔好意思,因為張相是中學部,所以我先搭訕,令你誤會了。

melonfans    ok  發表於 12-12-17 09:48
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

終於到最後關頭!大家呢兩曰信箱見啦!無論結果如何,希望我地的仔可以開開心心渡過呢六年。我會掛住你哋架!
預祝大家冬至及聖快樂!

我已經係6比零,所以不寄厚望了!

回復 karen55407 的帖子

You never know

Offer 一個就夠

今天有人收到信嗎?我在公司未能打開信箱.

引用:今天有人收到信嗎?我在公司未能打開信箱.

原帖由 fheung 於 12-12-17 發表
今天有人收到信嗎?我在公司未能打開信箱.
我屋企1:30pm 先派信,到時先知今日有冇信。

唔知可唔可以打去學校問下幾時寄信呢?

No solid reply from the enquiry of DBS.
Just standard answer, letter will post around the mid of dec.
It seems we need to wait more one or two days.

醒目開學勳章 貢獻勳章

有時見到你地咁緊張..就覺得自己一定唔多正常!
relax! 平常心啦!
小朋友有自己嘅命運,我地盡咗力,得失由天定!遲同早都唔會改變結果!

good luck to you all!

恐龍家

唉!信箱冇野!

醒目開學勳章

我一直有跟開呢個post, 但我一直無留言, 因為冇乜信心阿仔會咁好彩. 或者因為已有一心儀offer在手罷

我屋企兩點鐘左右郵差會派信, 通常d信我會準時收到的, 所以如果我今日收唔到, 你地今日都唔駛緊張住, 我會上黎update大家.
‹ 上一主題|下一主題