用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Re: 油塘小學家長站 - part 26
樓主: 雪文
go

Re: 油塘小學家長站 - part 26 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 油塘小學家長站 - part 26

佢講咩呀 ?  我無打俾佢, 你PM或打電話話我听.
龍舌蘭 寫道:
雪雪:
昨晚呂X打來, 我估我唔會接受多了.

不過我老公唔係咁like shopping, 所以今次唔係買左好多野.. :cry: 買得最多係叮噹既野...
我買左叮噹書包, 叮噹銀包, 叮噹水"胡", 3 "見"叮噹tee, 女裝牛仔褲, 日用品 (如巾巾, 牙膏, bb洗衣液...etc), 3個bra bra (有2包係come come), under under+大量林真香手信+s&p曲奇
老公買左一條褲, 拖鞋, 男裝tee

醒目開學勳章

各位唔該同我留意有無BB床或BB車免費送出或出售的, 唔該   

ps : 心美 : 唔好誤會我要呀 :cry:

都唔少野囉!!!     
Jerry豬媽咪 寫道:
不過我老公唔係咁like shopping, 所以今次唔係買左好多野.. :cry: 買得最多係叮噹既野...
我買左叮噹書包, 叮噹銀包, 叮噹水"胡", 3 "見"叮噹tee, 女裝牛仔褲, 日用品 (如巾巾, 牙膏, bb洗衣液...etc), 3個bra bra (有2包係come come), under under+大量林真香手信+s&p曲奇

無, 好安全   
雪文 寫道:
   [quote]
龍舌蘭 寫道:
有冇意外呢 ?          [quote]
come爸嘩 寫道:
2公婆, 好SWEET SWEET啦!!     

醒目開學勳章

同男人去shopping, 係咁加啦.

都買咗唔少嘢

俾你弟婦??咁快就搵?好似快左d??
雪文 寫道:
各位唔該同我留意有無BB床或BB車免費送出或出售的, 唔該   

ps : 心美 : 唔好誤會我要呀 :cry:

醒目開學勳章

唉.........

今日Jusco特價日, 咁我媽話老豆想買褲, 我就多事提佢哋, 你哋要唔要去行吓呀 ?   結果老豆唔肯去, 我媽唔肯去.

但係咁煩住要我去, 我都話唔得閑囉, 要返屋企同仔温書呀, 仲打二次來, 好唔鍾意咁

唔好"就"慣晒! :evil:
雪文 寫道:
但係咁煩住要我去, 我都話唔得閑囉, 要返屋企同仔温書呀, 仲打二次來, 好唔鍾意咁

JERRY媽: 睇睇......
come爸嘩 寫道:
唔該晒, 請你計埋幾多$$???       [quote]
都無曬黑, 幫你買左爸爸啦 [quote]

同老公洗左萬一蚊,連買野, 都ok 今次同老公主要係relax, 日日瞓到11點, 又無洗揍細路, 好FREE   

醒目開學勳章

問定先嘛.

你唔好話快 , 個日我問我囡同學仔媽咪, 佢個細囡1.5 yr.  我問:你張BB床幾時唔要呀, 唔要到年尾留俾我弟婦.

佢話 : 張床俾佢朋友留咗.

而佢朋友仲未大肚, 仲未知幾時大肚.      [quote]
俾你弟婦??咁快就搵?好似快左d

醒目開學勳章

係囉, 佢只是想買一條 99元的西褲, 咁記埋 95折, 只是慳 5元唔到.  我話西褲要試好D嘛, 慳5元我到時貼俾你啦, 當係今日買啦.  咁都唔得.     [quote]
come爸嘩 寫道:
唔好"就"慣晒! :evil:

幾好喎. 係咪唔計機票錢 ? 妳好平咋, 係咪 ??

收工嘍~~88
同老公洗左萬一蚊,連買野, 都ok 今次同老公主要係relax, 日日瞓到11點, 又無洗揍細路, 好FREE   
捨得 捨得 先捨而後得 不是不捨得, 而是捨不得

一陣買左返去唔啱SIZE啱款, 咪又係話你!!!! :evil: [quote]
雪文 寫道:
係囉, 佢只是想買一條 99元的西褲, 咁記埋 95折, 只是慳 5元唔到.  我話西褲要試好D嘛, 慳5元我到時貼俾你啦, 當係今日買啦.  咁都唔得.     [quote]

2個total $207[quote]
come爸嘩 寫道:
JERRY媽: 睇睇......[quote]
come爸嘩 寫道:
唔該晒, 請你計埋幾多$$???       [quote]

咁我地點交收好呢?!?!?!?      [quote]

醒目開學勳章

唔係佢唔肯俾我, 我知佢無所謂, 係講真加.

佢個朋友仲已經收埋親戚, 朋友的二手BB衫, 大肚衫

[quote]
雪文 寫道:

佢話 : 張床俾佢朋友留咗.

而佢朋友仲未大肚, 仲未知幾時大肚.     

我係出面買package咋, 全包計哂, 連airport tax都計埋   [quote]
龍舌蘭 寫道:
幾好喎. 係咪唔計機票錢 ? 妳好平咋, 係咪 ??

今日我會遲d去lam tin食下午茶, 你ok嗎??
come爸嘩 寫道:
咁我地點交收好呢?!?!?!?      [quote]
‹ 上一主題|下一主題