用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: mavisng2003
go

2010-2011 P1C [複製鏈接]

好呀!真的不好意思,要麻煩你,我pm 我的email address 給你。唔該哂!

原帖由 maggieszt 於 11-2-21 18:36 發表
mavisng2003,

有啊,要E-mail給你吗?

有呀,不過我已填了資料email比你要不要?SMS email address 比我啦!

原帖由 mavisng2003 於 11-2-21 17:44 發表
亞囡手冊寫住明天交餐單,但係佢書包又揾唔到,請問各位你地今日有無收到餐單呀?

亞囡有重組句子(七)。

原帖由 yorkiemama 於 11-2-22 17:18 發表
請問大家有冇「重組七」?亞女話老師未派,是否真的?

回復 925# yorkiemama 的帖子

重組句子(七)係做改正嘅功課,老師已經改咗喎!你係咪講呢張呀?

如果你唔介意,我今晚email俾你吖!

回復 1# mavisng2003 的帖子

yorkiemama,
請問Grammar WB 是做P20吗?重组(七)我E-Mail給你吧。

回復 4# mavisng2003 的帖子

唔好意思,我以為唔洗email 俾你添!我啱啱email 咗俾你,你check 吓收到未吖!

原帖由 yorkiemama 於 11-2-23 18:18 發表
Mavisng,
pls kindly e-mail that worksheet to my e-mail : [email protected]     

THanks a lot!!!

yorkiemama,
  Thank you!
   我大概在11:15am 时已E-mail 了,是否一直都没有收到啊?Sorry啊!

亞囡今日病咗,無返學,麻煩各位媽咪幫忙對一對功課:

中文:
1. 補充 p.24, 25
2. 簽改默書
3. 工(五十一)

英文:
1. Gr WB P.22 corr p.20
2. Supp WS (31)
3. Gr WS (1.11)
4. Dict on Monday
5. Book report due 21/3

數學:
1. WS 15
2. EM p.65, 71
3. 課冊 pg.12

G.S.: draw , colour cover page

唉!亞囡無 數學工作紙(15),請問各位媽咪可否scan 給我呢?

另外,請問G.S.要畫的cover page 係咪指老師早幾日叫佢地帶嗰個 clear holder呢? 畫的cover 有無講要有咩主題呢? 除了畫cover 之外,仲有無其他嘢要做呢?

麻煩哂大家!

HEHEMA,
數學工作紙, 我SCAN比你呀!!

GS個COVER PAGE, 我估係老師派的一張紙, 阿女寫左MY IDEAL LIVING PLACE同埋畫左D公仔, 不過用WORD做到, 我整埋比你啊!!!

功課記住仲要做gs passport 呀!!28/2要交!

阿囡未醒, 問唔到佢! 如果有錯再通知你!!

HEHE要D休息啊!!

沙律媽:

唉!真係唔知應該點多謝你好!成日都要你幫手,亞囡又唔生性,成日病,搞到成日都要麻煩你,你仲咁詳細解釋俾我聽點做G.S.,真係唔好意思,我已經吩咐he he 第日返到學要好好服侍沙律。唉!不過見佢成日病,真係好鬼煩!

係喎!星期一仲要交G.S. passport喎!唔該哂你提醒我呀!

原帖由 LoCLai 於 11-2-26 07:08 發表
HEHEMA,
數學工作紙, 我SCAN比你呀GS個COVER PAGE, 我估係老師派的一張紙, 阿女寫左MY IDEAL LIVING PLACE同埋畫左D公仔, 不過用WORD做到, 我整埋比你啊!!!

功課記住仲要做gs passport 呀!!28/2要交!

阿囡未醒 ...

HEHE ma,

唔駛客氣啦!! 我個囡咪仲成日煩住你地!! 唉......

阿囡話: MS LO話HEHE無返, 所以唔派PROJECT LEARNING 資料比HEHE住喎! 除左COVER PAGE, 仲有兩頁, 我SCAN埋入面個OBJECTIVE 同CONTENT比你, 你睇下啦!

原帖由 mavisng2003 於 11-2-26 08:51 發表
沙律媽:

唉!真係唔知應該點多謝你好!成日都要你幫手,亞囡又唔生性,成日病,搞到成日都要麻煩你,你仲咁詳細解釋俾我聽點做G.S.,真係唔好意思,我已經吩咐he he 第日返到學要好好服侍沙律。唉!不過見佢成日病,真係好鬼煩!

係喎!星 ...

沙律媽:

我收到你的email喇!好多謝哂你同沙律嘅幫忙呀!:)

原帖由 LoCLai 於 11-2-26 09:46 發表
HEHE ma,

唔駛客氣啦!! 我個囡咪仲成日煩住你地!! 唉......

阿囡話: MS LO話HEHE無返, 所以唔派PROJECT LEARNING 資料比HEHE住喎! 除左COVER PAGE, 仲有兩頁, 我SCAN埋入面個OBJECTIVE 同CONTENT比你, 你睇下啦!
...

呀!仲有呀!我仲要多謝maggieszt 同埋Ibb嘅餐單,多謝哂你地呀!雖然亞囡輪輪盡盡,又成日病,但佢好好彩有你地囡囡同佢一班,真係幫咗我地好多呀!

唔洗客氣, 大家互相幫忙呀嗎!!

原帖由 mavisng2003 於 11-2-26 20:30 發表
呀!仲有呀!我仲要多謝maggieszt 同埋Ibb嘅餐單,多謝哂你地呀!雖然亞囡輪輪盡盡,又成日病,但佢好好彩有你地囡囡同佢一班,真係幫咗我地好多呀! ...

各位媽媽都是百忙之中抽空互相幫助, 要讚 !  很對不起, 我的付出不大.

~easybring~
‹ 上一主題|下一主題