用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

Re: 宣道幼稚園2007 K1

象"[size=xx-large]"蚌

OO記 寫道:
樂媽:
我lunch去刷餐勁, 象"拔"蚌o個d呢

OO記

隨機編號--> 我成日聽人講隨機編號, 係唔係電腦自己 print 出黎, 點先知自己個個隨機編號前唔前呀

教育王國以外之相冊連結已被刪除

我想與"拔"有緣麻!
羅"拔"臣o者哩仔,糖通通唔放過.
"拔"罐"拔"河都做埋,hehe...

aquarius828 寫道:
OO記:
食晏使唔使刷餐勁呀
我是藍的
錯錯錯
我是男的

你地知唔知哥哥係宣幼讀, 妹妹入讀機會係咪好大架 ??

我個囡係 12月31日出世, 你地覺得應該做大囡好定細囡好呢 ?? 如果大囡, 佢要讀年半 N1, 會唔會多得"仔"呢    

但又驚佢做細囡, 太細, 跟唔上其他同學, 學習寫字又難....會唔會呢....大家俾 d 意見我啦

與"拔"有緣 --> 好多人都想喎...咁你食多 d 象"拔"蚌  喇    

OO記 寫道:
我想與"拔"有緣麻!

[quote]
OO記:
食晏使唔使刷餐勁呀
[/quote]

金毛媽,
遺法o既:洗黑錢&/or搵線眼.

唔遺法但唔想發生o既:每日search o下d搜查網,o孔住金毛仔d資料幾時外洩(因為好多野外判風險大左嫁hehe),不過見到d code你都未必知到咩number前d后d(雖然我睇死佢都係a前過b&1前過2但冇一定).

另外大細論我之前發表過會支持大(一般情況下).  (因人而異)

我是藍的
錯錯錯
我是男的

每年女仔想入dgjs個數目都好得意,你地都應該知,不如玩o下迷語啦.(不過遲o下我地o個批d數字有望加大喇)

第一名獎品魚仔餅一盒,
第二三名獎品山楂餅各一排.

迷面:上梁山.

金毛B媽 寫道:
與"拔"有緣 --> 好多人都想喎...咁你食多 d 象"拔"蚌  喇    

[quote]
OO記 寫道:
我想與"拔"有緣麻!

[quote]
OO記:
食晏使唔使刷餐勁呀
[/quote][/quote]
我是藍的
錯錯錯
我是男的

sorry! 係入到o既數目!

OO記 寫道:
每年女仔想入dgjs個數目都好得意,你地都應該知,不如玩o下迷語啦.(不過遲o下我地o個批d數字有望加大喇)

第一名獎品魚仔餅一盒,
第二三名獎品山楂餅各一排.

迷面:上梁山.

[quote]
金毛B媽 寫道:

[quote]
OO記 寫道:
我想與"拔"有緣麻!

[quote]
OO記:
食晏使唔使刷餐勁呀
[/quote][/quote][/quote]
我是藍的
錯錯錯
我是男的

咁如果係 code, 我相信無分前 d 定後 d 啦, 我相信係 random    

幾時都係做大好的啦 !

金毛B媽 寫道:
你地知唔知哥哥係宣幼讀, 妹妹入讀機會係咪好大架 ??

我個囡係 12月31日出世, 你地覺得應該做大囡好定細囡好呢 ?? 如果大囡, 佢要讀年半 N1, 會唔會多得"仔"呢    

但又驚佢做細囡, 太細, 跟唔上其他同學, 學習寫字又難....會唔會呢....大家俾 d 意見我啦

各位:
我覺得派位e家嘢都好講彩數囉..

OO記:
係咪山賊呀? (不過個答案好似同我哋講緊嘅嘢無咩關係..)

(每年入到女小拔的名額)

我明,對住班男仔係冇興趣估女仔野!

係數字黎!

各位:
我覺得派位e家嘢都好講彩數囉..

OO記:
係咪山賊呀? (不過個答案好似同我哋講緊嘅嘢無咩關係..)
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記:

係咪108呀?

第一名100分

計埋之前欠你o既我欠你兩盒魚仔餅+1筒山楂餅

OO記:

係咪108呀?
我是藍的
錯錯錯
我是男的

OO記: 多謝哂先..
咩每年入到女拔名額得108個    你係指直資果間嘛    得咁少.. 你點知架? 咁男拔/津貼果間呢?

小姐,女小拔係私校唔係直資!108條好漢易記所以成日記住炸. 除非你講緊女大拔(中學)喇
新小拔(男直資)睇EMB料150卦.  小拔(男女津)師兄話大概40+40麻

遲o下女拔擴建完就收多d女生(唔知等幾時)

咩每年入到女拔名額得108個    你係指直資果間嘛    得咁少.. 你點知架? 咁男拔/津貼果間呢?
我是藍的
錯錯錯
我是男的

各位師弟師姊,
盡能力解答
宣幼是男多過女的,所以問親都係男仔, 女的通常協恩, 真係好難爭
說回大抽獎, 第一輪無分地區, 只看分, 爸媽讀過有分,

另外你話點知?  每年newspaper有講,仲好鬼有趣添,咩全家動員隔晚排隊攞表夠誠意.(唔好笑人,到我第日都可能.......)

同埋平時我狗仔隊咁刮刮埋埋d料(碎o既)

仲有睇emb d學校擺d又唔擺d;講d又唔講d;估到d又唔估到do既資料.

etc.....

我是藍的
錯錯錯
我是男的

師兄好野!

(我地宣小出名成績好!名牌黎o既!)(ar...我未係宣小家長)
[quote]
Bevis318 寫道:
各位師弟師姊,
盡能力解答
宣幼是男多過女的,所以問親都係男仔, 女的通常協恩, 真係好難爭
說回大抽獎, 第一輪無分地區, 只看分, 爸媽讀過有分,
我是藍的
錯錯錯
我是男的

機會應該大, 見親同學仔啲細佬妹都可以入嘅!
我提議做細女, 因為K1真係好簡單,只係橫線直線, 到真係吾掂先同老師講, 又或者B仔入佐男校就論盡啲, 無得掹車邊。
‹ 上一主題|下一主題