用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2) ...
樓主: Pochacco2001
go

讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2) [複製鏈接]

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2)

會呀

Pochacco2001 寫道:
heima,
係呀!時間真係過得好快好快呀!又其是今年!你月尾會唔會返學校聽小學個COURSE呀?

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2)

heima,
咁到時咪可以相認囉!!!
------Pochacco2001(Ming)------

無在個大肚, 仲認唔認得我呢?

9月媽咪會,有位媽咪已經問定聖瑪加利大了,原來我地間學校都幾出名

醒目開學勳章 王國長老

heima,
早晨呀.. 我都收到PM有人問我關於聖瑪加利大既資料呀.. 睇黎都好多人識呀
heima 寫道:
無在個大肚, 仲認唔認得我呢?

9月媽咪會,有位媽咪已經問定聖瑪加利大了,原來我地間學校都幾出名
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

各位早晨 !還記得我嗎?

想請教各位,聖瑪加利大有沒有校車/保母車往鴨
The difference between a man and a boy is the price of their toys! :-)

Can anyone tell me what is the theme for coming birthday party?

醒目開學勳章 王國長老

Jennifer,
禮服派對
jenniferpl 寫道:
Can anyone tell me what is the theme for coming birthday party?
主愛我

醒目開學勳章 王國長老

YauYauBaBa,
有關校車/褓姆車問題, 你不如打電話返學校問一問.. 佢地會答你既 [quote]
YauYauBaBa 寫道:
各位早晨 !還記得我嗎?

想請教各位,聖瑪加利大有沒有校車/保母車往鴨
主愛我

Jo Jo

Many thanks!

The difference between a man and a boy is the price of their toys! :-)

heima,
我估我真係唔認得你呀!不過你係唔係選了'華仁'?我到時去估o下邊個係你咪得囉!
------Pochacco2001(Ming)------

up....

醒目開學勳章 王國長老

felix喵喵,
Thanks

轉下眼個仔又要升班啦.. 唔知K2到時學校生活會點呢

好可惜7月11日幼班畢業禮唔請家長去呀.. 我好想去睇呀
主愛我

明天要返學校同囝囝交書簿費&攞校服, 好開心呀 , 好似係我返學咁  

我同囝囝講明天去學校攞校服買書包(我好興奮), 囝囝好似唔係好明點解媽媽咁開心

我今朝已經去

anny, hipo
恭喜你們成為聖瑪加利大幼稚園的一份子,
預祝你們擁有一個充滿快樂...歡欣及充實的校園生活,
請記得在小朋友第一天上學時,
在學校門前(教堂前的長階梯)影番張醒目相.
當3年後畢業時又在同一位置番張相,
2張相相對一下,
到時, 你可能會感動到哭起來啊....喵喵...       
呀...應該用"哭笑不分"來易容才較貼切啊....喵喵

anny & hipo,
見到你們講現在的情形,我又想去當年我的心情都是這樣!

有無09/2006 下幼義的家長呀?   

Pochacco

今日先睇到你問我, 我唔係選華仁呀

我諗我地仲有機會相認既, 唔好到畢左業都未知對方係邊個

囡囡係唔係小蜜蜂定小幼苗?我諗緊請唔請假去睇結業禮

今日攞咗校服&書包返屋企後, 我即刻拆開左睇右睇, 諗住叫囝囝著件校服比我睇下, 可惜佢唔采我

Hipo,
你小朋友係邊一班呀?

teresa711hk,
我囝囝係下幼考, 可惜唔同班.

felix喵喵,
多謝你嘅提意, 都幾有趣喎, 記得嗰日帶相機先
另外, 想問問我需唔需要再買文具比囝囝(我見書單上有文具)? 仲有呀, 除咗白色皮鞋&運動鞋外各買一對外, 我仲有乜野要為囝囝準備架?

teresa711hk & anny,
請問你們可唔可以俾你小朋友的名字我呀?等我向p,1update資料!thanks!

heima,
係咩!我仲以為你一定係聽'華仁'添!不過我都唔記得o左去搵你添!下次再見!
我囡囡係小幼苗的!不過到時都可以見到你!

各位,
到了今個星期四和五,大家就會知小朋友升o那一班了!到時上來報到呀!等我幫你們update資料呀!thanks!
‹ 上一主題|下一主題