用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

各位小朋友明天記得加衫啦,真係凍左好多! :wink:

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

醒目開學勳章

Hi MsTang > 請問貴公子係................ 歡迎!歡迎!

Kirima 寫道:
maymay,
每個家庭收HKD200(2大1小)
咁1大1小點計, thanks.

係播 ! sorry sorry ,無留意tim, 因小朋友唔係食好多, 所以入埸費只計大人, 應該每位大人HKD100.      

各位媽咪,

2007年1 月1日 又有gathering 啦 !
地點 : 碧海藍天會所 (荔枝角)
時間 : 6:00p.m. - 10:00p.m. (4 小時歡聚)

節目預定 :
(1) 晚餐 (暫定到會)
(2) 安排遊戲節目給小朋友
(3) 會所遊樂場
(4) 抽獎 & 交換禮物 ($50左右,只預小朋友)
費用 :
每位成人HKD100 (包括到會, 抽獎, BOOK 場費用)
但每位小朋友需自備HKD50 左右的禮物一份作交換禮物.

請 18/12 前confirm 我出席人數? 方便預食物及禮物.
費用預計: (約20 個家庭)
食物 (約20個家庭) - 約HKD2,000內(10 - 15盤食物)
到會網址 :http://www.cateringef.org/foodsetc.htm
(如有心水食咩, 請話我知)
場地 : HKD320(4 hour)
飲品 :HKD500
抽獎禮物 & 什費 : HKD1180

confirm 出席mami :
(1)may - 2A1K
(2)zzss - 2A1K
(3)yy13 - 2A1K
(4)vicky mom- 2A2K
(5)cheerful - 2A1K
(6)himbb - 2A1K
(7)Adrain 媽媽 - 2A1K
(8)palmchristy - 2A1K
(9)snow B - 2A2K
(10)carcar-2A1K
(11)劉同學-2A2K
(12)JESS-2A1K
(13)得意媽-1A1K
(14)wawa - 2A1K
(15)lavender - 1A1K
(16)Mrs. yellow - 2A1K
仲有幾位mami 唸緊
--------------------------------------------------------

因部份mami 下星期開始去旅行, 所以如confirm 出席的, 明天開始可以先入數.資料pm 給大家, 入數後pm 話我知.[/quote]

朱MayMay> 我想扮細路同帶多十件小朋友,又點計 可以唔答
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

早晨呀各位!

mrs yellow >> 個十幾位細路, 個姓氏係唔係"yellow"先......     
其實係一家四口子

Mrs.Yellow 寫道:
朱MayMay> 我想扮細路同帶多十件小朋友,又點計 可以唔答

見你仲識得講笑, 只要你黎, 點計到得啦
(我豪比你, 十件小朋友買禮物都幾金 )

早晨呀各位!

請問有冇人係舞蹈校隊,   知5知今個week著乜鞋ah

mrs yellow > Little Yellow 冇樹lah       

各位媽咪,

2007年1 月1日 又有gathering 啦 !
地點 : 碧海藍天會所 (荔枝角)
時間 : 6:00p.m. - 10:00p.m. (4 小時歡聚)

節目預定 :
(1) 晚餐 (暫定到會)
(2) 安排遊戲節目給小朋友
(3) 會所遊樂場
(4) 抽獎 & 交換禮物 ($50左右,只預小朋友)
費用 :
每位成人HKD100 (包括到會, 抽獎, BOOK 場費用)
但每位小朋友需自備HKD50 左右的禮物一份作交換禮物.

請 18/12 前confirm 我出席人數? 方便預食物及禮物.
費用預計: (約20 個家庭)
食物 (約20個家庭) - 約HKD2,000內(10 - 15盤食物)
到會網址 :http://www.cateringef.org/foodsetc.htm
(如有心水食咩, 請話我知)
場地 : HKD320(4 hour)
飲品 :HKD500
抽獎禮物 & 什費 : HKD1180

confirm 出席mami :
(1)may - 2A1K
(2)zzss - 2A1K
(3)yy13 - 2A1K
(4)vicky mom- 2A2K
(5)cheerful - 2A1K
(6)himbb - 2A1K
(7)Adrain 媽媽 - 2A1K
(8)palmchristy - 2A1K
(9)snow B - 2A2K
(10)carcar-2A1K
(11)劉同學-2A2K
(12)JESS-2A1K
(13)得意媽-1A1K
(14)wawa - 2A1K
(15)lavender - 1A1K
(16)Mrs. yellow - 2A1K
(17)Jade - 2A1K

仲有幾位mami 唸緊
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

Good morning everybody ~~

Mrs Yellow - Little Yellow 生龍活虎, 就5好擔心了.....

MsTang  - Wellcome! 你小朋友讀低信班嗎? 請多入來傾計啦!  

Hi happyma,

今個星期表演會有衫及鞋提供, 早幾星期前, 我囡話要試左衫及鞋, 不過今個星期六我會再問多次舞蹈校隊周老師星期日的衣服問題, 好似話今個星期日會好   

醒目開學勳章

happyma/snoopy > 但亞囡話著白色/粉紅色技巧鞋喎 我都有叫亞囡今日問下套靚靚衫係長袖定短袖

昨日滴滴尼頸多人咯,有的掃興,天氣唔係咁好,我諗你的20號去肯定好多人,最好早的去咯,因為要排好長隊,全年入場的更多

得意媽:

你囡囡都係校隊, so good   
我囡話件靚靚衫係長袖喎, 話可著底衫

醒目開學勳章

snoopy > 咁就可以加件羊毛老底喇

phebechong 寫道:
昨日滴滴尼頸多人咯,有的掃興,天氣唔係咁好,我諗你的20號去肯定好多人,最好早的去咯,因為要排好長隊,全年入場的更多

O禁個日要請假啦!
其實係一家四口子

得意媽 /snoopy

Thank you ah > 但ah囡一時話5駛著鞋, 一時話著芭蕾舞鞋 , 上次試衫ah囡又扭計, 又 , 都5知仲乜, 老c問又5答, 最後仲係手冊度比個正方形tim   , .. 佢從來都未law 個正方形ka :cry:   都5知件衫有乜問題 , 5通好sex..

happyma:

係呀, 我囡回來都有同我講話你囡囡在喊及有發[皮]氣, 唔肯影做形照.

snoopy

係lah, 都唔知點解,   佢久5久就係咁ka :evil: , 又5講原因, :cry: 其實可能佢怕醜, 覺得5好意思 :cry:

初頭我都唔知, 我問先生點解有正方形, 先生先講, 下次你囡有料你話我知lah, please
‹ 上一主題|下一主題