用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 08-09根德園K1
樓主: Summer
go

08-09根德園K1 [複製鏈接]

CrystalSo,

I haven't received your information. Please PM me again.

原帖由 CrystalSo 於 08-11-17 22:16 發表
rayvonne
please contact me when u receive my information. thanks

Ryan Mam

xiximama,

Thanks for the inforamtion about the game.

LA,

I receive your contract.

vickee & kanahose,

I will put you on waiting list. Anyway, you can send me your contact. I will call you if some mami is not available.

updated list & 收費

日期: 14.12.2008 (Sun)
時間: 2:00pm to 6:00pm
地點: 將軍澳中心會所宴會室
費用: 大人每位$100, 小朋友每位$80 (11月尾收錢, I will e-mail my account to you later)
自備: 一份禮物交換 ($35-$50)
未俾contact(tel & email) 嘅mami - CrystalSo, james-mama, Suchoy, Anson, June_05 mami, kuyu0905, EMMA

1.   mackyfungng (K1E 2大1小)
2.   keroro_him (K1C)
3.   jumbo_mandy (K1B)
4.   gotgot (TBC)
5.   stliu (K1F) (2大1小)
6.   wasyinyin (K1C) (3人)
7.   雙子媽媽 (K1F) (2大1小)
8.    rayvonne (1G) 2大1小
9.   Ng360 (K1G) 2大1小
10. fatbabyfat (2大1小)
11. AS1210 (K1J) (2大1小)
12. MayMay2003 (K1J) (1大1小)
13. wenwenlou (Wayne) (K1C)
14. Mankeimama K1E (共3人)
15.tommysimmy K1G ( 共3人)
16. CrystalSo K1C (2大2小)
17. james-mama (2大1小)
18. Suchoy K1C 龔杏葩 (2大1小)
19. Anson K1E (2大1小)
20. amymitpro(K1F, 2大1小)
21. June_05 mami (2大1小)
22. LA (2大1小)
23. kuyu0905 (K1F, 2大1小)
24. EMMA (K1A, 2大1小)
25. 2個bb的媽媽 (K1C, 2大2小)

Waiting list
26. cm_pang (K1F, 2大1小)
27. Loksum0525 (K1J, 2大1小)
28. xiximama (K1C, 2大1小)
29.Angellychan (K1F, 2大1小)
30. vickee (2大1小)
31. kanahose (2大1小)

rayvonne,

想問吓呢個收費係唔係已經包左食物? 使唔使另外再arrange?  唔該晒.
原帖由 rayvonne 於 08-11-18 11:08 發表

費用: 大人每位$100, 小朋友每位$80 (11月尾收錢, I will e-mail my account to you later)
自備: 一份禮物交換 ( ...

自備: 一份禮物交換 ($35-$50)
未俾contact(tel & email) 嘅mami - CrystalSo, james-mama, Suchoy, Anson, June_05 mami, kuyu0905, EMMA

1.   mackyfungng (K1E 2大1小)
2.   keroro_him (K1C)
3.   jumbo_mandy (K1B)
4.   gotgot (TBC)
5.   stliu (K1F) (2大1小)
6.   wasyinyin (K1C) (3人)
7.   雙子媽媽 (K1F) (2大1小)
8.    rayvonne (1G) 2大1小
9.   Ng360 (K1G) 2大1小
10. fatbabyfat (2大1小)
11. AS1210 (K1J) (2大1小)
12. MayMay2003 (K1J) (1大1小)
13. wenwenlou (Wayne) (K1C)
14. Mankeimama K1E (共3人)
15.tommysimmy K1G ( 共3人)
16. CrystalSo K1C (2大2小)
17. james-mama (2大1小)
18. Suchoy K1C 龔杏葩 (2大1小)
19. Anson K1E (2大1小)
20. amymitpro(K1F, 2大1小)
21. June_05 mami (2大1小)
22. LA (2大1小)
23. kuyu0905 (K1F, 2大1小)
24. EMMA (K1A, 2大1小)
25. 2個bb的媽媽 (K1C, 2大2小)

Waiting list
26. cm_pang (K1F, 2大1小)
27. Loksum0525 (K1J, 2大1小)
28. xiximama (K1C, 2大1小)
29.Angellychan (K1F, 2大1小)
30. vickee (2大1小)
31. kanahose (2大1小)
32. BJW (2大1小)

雙子媽媽,

點解你咁問嘅?莫非收得太平?

係呀!包左食物! 種有好多小禮物俾小朋友, 又有得做手工. 食物方面, 當然唔係D好豪, 因為食嘢時間係3點幾, 大家當食Tea, 暫定有pizza, sandwich, 鹵水拼盆, salad, 鹵水雞翼, 魚蛋, 蛋糕. salad 會叫其他mami幫手整, 有D 叫club house 做.

其他mami 有咩想食, 歡迎俾意思.

原帖由 雙子媽媽 於 08-11-18 11:40 發表
rayvonne,

想問吓呢個收費係唔係已經包左食物? 使唔使另外再arrange?  唔該晒.

rayvonne,

哦......唔係, 我擔心緊要自己帶食物, 因為我係無飯煮婦, 我連洗米都唔can, 如果妳要我地自備, 我地一家三口實c梗.
嘩.........好豐富, 聽到已經流晒口水啦. 妳真係有心思, 諗到咁多野.
原帖由 rayvonne 於 08-11-18 13:54 發表
雙子媽媽,

係呀!包左食物! 種有好多小禮物俾小朋友, 又有得做手工. 食物方面, 當然唔係D好豪, 因為食嘢時間係3點幾, 大家當食Tea, 暫定有pizza, sandwich, 鹵水拼盆, salad,  ...

rayvonne,

嘩! 聽落好精彩呀! D小朋友實好開心啦!
咁使唔使dress up佢地呀? 我仔有頂聖誕帽的物體, 不過佢唔多鍾意戴...

原帖由 rayvonne 於 08-11-18 13:54 發表
雙子媽媽,

係呀!包左食物! 種有好多小禮物俾小朋友, 又有得做手工. 食物方面, 當然唔係D好豪, 因為食嘢時間係3點幾, 大家當食Tea, 暫定有pizza, sandwich, 鹵水拼盆, salad,  ...

X'mas Party

rayvonne
我再PM了,請查看。

Ryan Mam

Crystal So,

Received. Thanks.

原帖由 CrystalSo 於 08-11-18 23:11 發表
rayvonne
我再PM了,請查看。

Ryan Mam

stliu,
dress up 都好, 氣氛好D! anyway, 到時每位小朋友都會有頂聖誕帽, peer group 影響下, 晉晉可能會載呢!

原帖由 stliu 於 08-11-18 15:22 發表
rayvonne,

嘩! 聽落好精彩呀! D小朋友實好開心啦!
咁使唔使dress up佢地呀? 我仔有頂聖誕帽的物體, 不過佢唔多鍾意戴...

Rayvonne

I already send you my contact have you receive??

Suchoy and Anson
原帖由 rayvonne 於 08-11-19 09:47 發表
stliu,
dress up 都好, 氣氛好D! anyway, 到時每位小朋友都會有頂聖誕帽, peer group 影響下, 晉晉可能會載呢!

雙子媽媽

今朝我送肥妹上校車, 同另一位K3的媽咪講我買唔到咁細件灰色冷背心, 佢都叫我去裕華試下, 我突然諗起, 你話你係QUARRY BAY 返工, 咁你LUNCH 都可以去NORTH POINT 華豐LOOK LOOK, 我估都可能有呀.

原帖由 雙子媽媽 於 08-11-18 14:17 發表
rayvonne,

哦......唔係, 我擔心緊要自己帶食物, 因為我係無飯煮婦, 我連洗米都唔can, 如果妳要我地自備, 我地一家三口實c梗.
嘩.........好豐富, 聽到已經流晒口水啦. 妳真係有心思, 諗到咁多野. ...

rayvonne,

嘩, 佢地個個都有聖誕帽? 呢個party實在太精彩喇!
好想即刻去呀!

原帖由 rayvonne 於 08-11-19 09:47 發表
stliu,

suchoy,

received. Thanks.

遲D要你幫手負責遊戲or抽獎!

原帖由 Suchoy 於 08-11-19 09:58 發表
Rayvonne

I already send you my contact have you receive??

Suchoy and Anson

fatbabyfat,

Good morning ar . 多謝妳尋日請我食夾餅, 真係超級正

我啱啱都係k1F 個thread度問緊d媽咪知唔知邊度有得買. 華豐係邊樹呀?
原帖由 fatbabyfat 於 08-11-19 10:07 發表
雙子媽媽

今朝我送肥妹上校車, 同另一位K3的媽咪講我買唔到咁細件灰色冷背心, 佢都叫我去裕華試下, 我突然諗起, 你話你係QUARRY BAY 返工, 咁你LUNCH 都可以去NORTH POINT 華豐LOOK LOOK, 我估都可能有呀.

...

All,

尋晚fatbabyfat比肥妹細過時d相我睇. 今次我証實佢無講大話, 因為肥妹細個時真係幾肥, 好得意, 2邊面珠d肉dum dum 吓, 超可愛. 仲有, 佢影相都幾識擺post, 又叉腰, 又3/4面, 成個電眼美人咁. 難怪愛女號當佢如珠如寶, 唔捨得鬧ge.

stliu,
你交到我有D壓力 .不過話時話, 由上星期四proposed 攪個party到今日, 好似過咗好長時間. 好似下星期己係party咁. 可能因為我遲D12月會好忙, 所以想早D fix 曬D嘢!

原帖由 stliu 於 08-11-19 10:20 發表
rayvonne,

嘩, 佢地個個都有聖誕帽? 呢個party實在太精彩喇!
好想即刻去呀!

hi rayvonne,

小朋友鍾意食jelly, 如果有jelly糖就最好, 無我都可以買的, jusco有party pack既jelly糖.

頂聖誕帽就要求下sheldon戴黎影相lor, 佢實戴一戴又除. 哈哈.

stliu,

雙子媽媽

你講到好似我成日講大話咁   , 我講肥妹的惡行都真係句句真實, 並無虛言.

原帖由 雙子媽媽 於 08-11-19 10:35 發表
All,

尋晚fatbabyfat比肥妹細過時d相我睇. 今次我証實佢無講大話, 因為肥妹細個時真係幾肥, 好得意, 2邊面珠d肉dum dum 吓, 超可愛. 仲有, 佢影相都幾識擺post, 又叉腰, 又3/4面, 成個電眼美人咁. 難怪愛 ...
‹ 上一主題|下一主題