用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 3
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站- Part 3 [複製鏈接]

醒目開學勳章

除咗精英, 其它唔使跟名次係嘛.
小一之嘛, 唔好太大壓力

原帖由 LOKLOK89 於 10-6-14 15:17 發表

我個囝都差不多一隻獅子像一座山 ,佢唔係實日大意就閱讀理解,有9字頭,現在又唔合格 ,睇來今次又入唔到100名,是否除了兩班精英班,其他都係跟名次編班 ...

醒目開學勳章

LKV : 今日收貨嗎 ?
我仲OK .

醒目開學勳章

亞囡仲未知數學同常識

醒目開學勳章

我會要求佢哋努力加油, summer holiday努力做綀習.

醒目開學勳章

今日好ok
原帖由 雪文 於 10-6-14 15:39 發表
LKV : 今日收貨嗎 ?
我仲OK .

醒目開學勳章

真系 投降
原帖由 yan02 於 10-6-14 14:11 發表
不止你仔 ,我女都曾呢條 ,他不明高歌是什麼意思, 以為是一首歌名 , 甘又沒左3分啦...

醒目開學勳章

我返去可能又要閙囡, 又錯第三名稱動詞無加 s wor

原帖由 lkv945 於 10-6-14 15:42 發表
今日好ok   

醒目開學勳章

我囡話佢同學係手足口病, 而家就仲腸炎.

咁仲返學, 休息多幾日啦.

唉...........我諗家長都唔想, 要考完試先安心.

醒目開學勳章

個同學返佐去考試啦 聽日有希望派常,數
原帖由 雪文 於 10-6-14 15:56 發表
我囡話佢同學係手足口病, 而家就仲腸炎.

咁仲返好, 休息多幾日啦.

唉...........我諗家長都唔想, 要考完試先安心.

醒目開學勳章

今日返學. 佢只考咗中文, 其余三日都缺席.

原帖由 lkv945 於 10-6-14 15:59 發表
個同學返佐去考試啦 聽日有希望派常,數  

醒目開學勳章

收PM
原帖由 雪文 於 10-6-14 17:53 發表
今日返學. 佢只考咗中文, 其余三日都缺席.

醒目開學勳章

求logman weekly English 4A & 樂思中文科4上荅案

朋友俾咗二本二手綀習無荅案, 有無人好心可以scan e-mail 俾我, 唔好浪費, 因好多都未做過, 謝謝.

logman weekly English Fundamental Exercises 4A

樂思中文科重點訓綀 4上

醒目開學勳章

收到.

唔知sara星期三有無時間交收, 係的話我一次過去藍田.

原帖由 lkv945 於 10-6-14 18:42 發表
收PM  

醒目開學勳章

Morning !

Sara, 今朝你的電話又飛咗去邊 ?  昨日的e-mail 收齊了嗎 ?  如OK我今日再send第二份.

醒目開學勳章

BK有好心媽媽話可以scan俾我啦, 真係好.  一早上网問就好了.

原帖由 雪文 於 10-6-14 21:26 發表
求logman weekly English 4A & 樂思中文科4上荅案

朋友俾咗二本二手綀習無荅案, 有無人好心可以scan e-mail 俾我, 唔好浪費, 因好多都未做過, 謝謝.

logman weekly English Fundamental Exercises 4A

樂思中文科 ...

雪文,
收到啦!唔該晒!
我晚晚追天地豪情,呢排仲要做到兩點幾,所以朝朝都起唔切身!我諗你打電話俾我時我仲未開電話。真係要諗諗辦法,日日咁追,就黎頂唔住!

原帖由 雪文 於 10-6-15 09:48 發表
Morning !

Sara, 今朝你的電話又飛咗去邊 ?  昨日的e-mail 收齊了嗎 ?  如OK我今日再send第二份.

雪文,
星期三我全日都留響藍田,天色咁差都應該去唔到游水,你大約幾點到?等我今晚執左D書先!

原帖由 雪文 於 10-6-14 21:31 發表
收到.

唔知sara星期三有無時間交收, 係的話我一次過去藍田.

醒目開學勳章

我追大陸電視劇"媳婦的美好時代", 昨晚到二點, 今日好攰.  

我9點半打俾你wor,你應該返工了掛.

原帖由 sara11 於 10-6-15 10:16 發表
雪文,
收到啦!唔該晒!
我晚晚追天地豪情,呢排仲要做到兩點幾,所以朝朝都起唔切身!我諗你打電話俾我時我仲未開電話。真係要諗諗辦法,日日咁追,就黎頂唔住!

...

醒目開學勳章

等等, 一陣再俾時間俾你.

原帖由 sara11 於 10-6-15 10:18 發表
雪文,
星期三我全日都留響藍田,天色咁差都應該去唔到游水,你大約幾點到?等我今晚執左D書先!

醒目開學勳章

我准備追完媳婦, 我就睇敗犬女郎
‹ 上一主題|下一主題