用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! [複製鏈接]

醒目開學勳章

DEAR smum:

呀仔今早8點幾好開心地煮左咖哩雞翼公仔麵,食左跟住去傾s補習,剛岩打比我,話個肚打鼓,又要買飯食....

呢半年見佢成日由朝到晚叫個肚打鼓,但食極都吾長肉,得果一百零幾磅,你呀大少係咪都係咁食野法....

betty

Betty

阿仔都係成日話肚餓, 我已準備了肉同菜及各款丸類係雪櫃, 隨時供佢煮麵食

原帖由 bettylam 於 10-7-27 12:56 發表
DEAR smum:

呀仔今早8點幾好開心地煮左咖哩雞翼公仔麵,食左跟住去傾s補習,剛岩打比我,話個肚打鼓,又要買飯食....

呢半年見佢成日由朝到晚叫個肚打鼓,但食極都吾長肉,得果一百零幾磅,你呀大少係咪都係咁食野法....
...

Dear Betty & smum

點解我位細公子成日都話唔使食咁多 ?尋晚佢好開心講話應該瘦左喎

DEAR BETTY
巨山將架車泊係斜路方便我落車..
但我又要去後尾箱囉野喎, (佢又唔同我囉.. )
點知尾蓋彈開左但一野鑿落我額頭....
您話係未中頭獎呀? 老左破相
真係食滿漢全席都補唔返呀   

原帖由 bettylam 於 10-7-27 12:47 發表
DEAR ALL:

午安~

提提大家,早2日係沙沙皇下午茶付款時,以HKD39.-塊錢換左2把好實淨的士的傘
格格:呢個台中頭獎要請tea tea 或自助餐,是蛋你楝一樣

食緊隔夜聖瓜肉片秀珍菇湯泡飯的betty上 ...

太后
咁細b係未有對象 keep fit係佢
0既象徵呀...

原帖由 2bzmummy 於 10-7-27 13:35 發表
Dear Betty & smum

點解我位細公子成日都話唔使食咁多 ?尋晚佢好開心講話應該瘦左喎

dear betty ,smum,
大山一樣好似雀仔咁 食極都食唔飽
公仔麵都要兩隻先夠喉..每次去完掃貨餅乾零食
好快就比佢地掃晒..仲有細山今年已經話唔肯著
三點式,買左一件頭泳衣,唔想個肚腩仔太突..佢
有越0黎越似hb身材0既趨勢了..
個女真係食得多過我呀
大山就見高同橫.. 細山就越0黎越圓look look囉

原帖由 smum 於 10-7-27 13:18 發表
Betty

阿仔都係成日話肚餓, 我已準備了肉同菜及各款丸類係雪櫃, 隨時供佢煮麵食

原帖由 alicetong 於 10-7-27 14:39 發表
太后
咁細b係未有對象 keep fit係佢
0既象徵呀...

報告長老

應該唔係啦,佢一向都好姿整,有少少突腩都嘈話自己肥架

原帖由 alicetong 於 10-7-27 14:44 發表
dear betty ,smum,
大山一樣好似雀仔咁 食極都食唔飽
公仔麵都要兩隻先夠喉..每次去完掃貨餅乾零食
好快就比佢地掃晒..仲有細山今年已經話唔肯著
三點式,買左一件頭泳衣,唔想個肚腩仔太突..佢
有越0黎越似h ...

格格

呢個情況未係我屋企出現過,同埋點解唔買其他麵食呢 ?方便麵始終唔健康,多食無益喎

我果件仲好笑, 成日拎個磅出嚟磅吓有無輕左定重左...

原帖由 maba 於 10-7-27 14:54 發表
我果件仲好笑, 成日拎個磅出嚟磅吓有無輕左定重左...

叻媽

您個係女又點同呢,男仔都咁姿整,點 C 呀

原帖由 2bzmummy 於 10-7-27 14:47 發表

報告長老

應該唔係啦,佢一向都好姿整,有少少突腩都嘈話自己肥架

神仔好少叫肚餓, 佢個肚好有彈性

原帖由 2bzmummy 於 10-7-27 15:14 發表

叻媽

您個係女又點同呢,男仔都咁姿整,點 C 呀

太后,
你果位係皇太子梗要帥啦~~

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-7-27 15:48 發表

神仔好少叫肚餓, 佢個肚好有彈性

長老

細 B 都係,當我餓到打鼓,問佢都話 OK 呀 。。。。

原帖由 maba 於 10-7-27 17:12 發表

太后,
你果位係皇太子梗要帥啦~~

叻媽

醒目開學勳章

嘩,
一講到食下午個場咁熱鬧,可惜我吾响樹

原帖由 2bzmummy 於 10-7-24 08:59 發表
stitchfriends

2B 尋日先諗起點解咁多日唔見您添

2b,
近排好煩, 煩個衰女, 愈大愈難教 !

得閒 PM 你 ar, 我日間唔得閒打咁多水蛇春, 夜晚忙到臨C 睇劇集.

您無配備一對近年潮流既水靴咩 ? >>>>係咪 Croco 膠鞋 ? 定日本款長膠 boots ?

原帖由 bettylam 於 10-7-24 13:45 發表
All

開心 樹仁改左今日放成績,呀女戰 戰競入去睇,傳理收左佢 ,安心晒而家睇埋月底放成績.

呀女安頓左先爆料,過五關,斬六將,面試果時比試官說話挫佢,話佢筆試麻麻,

我問阿女你點答佢,呀女話我即時應佢,所以我咪要入黎學習囉. ...

Betty,
恭喜哂 Betty 女, 希望好消息6 續有來.

面試題目好難答喎.

唔傾住啦, 我要煮飯先, 得閒再傾過.

原帖由 alicetong 於 10-7-27 14:38 發表
DEAR BETTY
巨山將架車泊係斜路方便我落車..
但我又要去後尾箱囉野喎, (佢又唔同我囉.. )
點知尾蓋彈開左但一野鑿落我額頭....
您話係未中頭獎呀? 老左破相
真係食滿漢全席都 ...

格格,
點知尾蓋彈開左但一野鑿落我額頭....>>>>陰公囉 !

醒目開學勳章

DEAR ALL:

tks!sf,真係希望個個的好消息陸續有來呀!
大部男女都係12,3歲開始反叛期....真係要好好教導,又吾可能囉嗦...加油呀!
咁岩呢個時間上黎v wet,你又貢左去煮飯

今晚落雨,吾煮飯lu~ 笑死人,偉哥熱又話吾煮,凍又話洗菜的水好凍,都吾係佢洗yeah~

所以我都今晚黎個落雨吾煮lu~響應下呀馬~~

是晚去1期地舖<<<雞樂茶餐廳>>是也.

betty

醒目開學勳章

dear格格:

心痛死呀!巨山要學細心的,等我叫偉哥過番幾招醒手比佢啦!

betty
‹ 上一主題|下一主題