用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 08-09根德園K1
樓主: Summer
go

08-09根德園K1 [複製鏈接]

rayvonne,

我星期日晚上要去大埔食冬至飯, 最遲要5:30pm走, 你估有無可能5:30pm已交換禮物完?

19/12 係 christmas 假前 最後1 日返學

原帖由 Suchoy 於 08-12-12 16:52 發表
幾時開始放Christmas Holiday??  

原帖由 rayvonne 於 08-12-11 16:02 發表
Hi all,

Party information was sent. Please check mail. Have fun!
Yvonne and 其他家長,
今日下午個party啲小朋友真係玩得好開心,其實啲大人都一樣好enjoy,真係唔該哂有份出力的家長,因為大家都有個愉快及難忘的下午。YEAH!!!

原帖由 ManKeimama 於 08-12-14 21:52 發表
Yvonne and 其他家長,
今日下午個party啲小朋友真係玩得好開心,其實啲大人都一樣好enjoy,真係唔該哂有份出力的家長,因為大家都有個愉快及難忘的下午。YEAH!!! ...

好好玩, 大人細路都好開心, 多謝哂!

yvonne and all parents,

thank you very much!  it's really a fun party.  all people enjoy it.

多謝以下家長勞心勞力地統籌這個大型活動,實在難得

rayvonne,Amymitpro,Wenwenlou,
Jambo_mandy,June_05 mami,Tommysimmy,
Keroro_him ,s
tliu, fatbabyfat ,2bb的媽媽  

Ryan Mam

多謝大家幫忙, 今天大家玩得好開心, 希望下次再玩過

All,

Party安排得非常好. 食好, 玩好, 絕無冷場, 禮物又豐富. 滿載而歸, 簡直prefect呀 特別多謝悉心安排的Yvonne, 各位幫手的家長, keroro_him (Uncle Sam) 開心帶領小朋友玩遊戲. 期望好快又一齊玩.

All,

我地都玩得好開心呀!
特別多謝rayvonne作統籌, 好犀利, 你下次實走唔甩!嘻嘻...
同埋多謝有份幫手的家長們. 我仔仔玩得好開心呀!
哈哈, 不過, 佢返到屋企一如所料, 玩得太攰而鬧情緒...
半夜又發惡夢呀! 佢真係將自己的快樂建築在爸媽的痛苦上呀! 哈哈!

原帖由 wasyinyin 於 08-12-15 08:53 發表
All,

Party安排得非常好. 食好, 玩好, 絕無冷場, 禮物又豐富. 滿載而歸, 簡直prefect呀 特別多謝悉心安排的Yvonne, 各位幫手的家長, keroro_him (Uncle Sam) 開心帶領小朋友玩遊戲. 期望好快又 ...

stliu,

無計啦. 你地見囝囝玩得咁開心. 受少少苦都抵喇

我囝在車瞓一陣. 差不多到屋企就起身. 瞓o係床上有少少亂講嘢, 話自己好精神要玩玩具 (通常佢攰攰地好想入睡都係咁). 最後都好快瞓.

原帖由 stliu 於 08-12-15 09:07 發表
All,

我地都玩得好開心呀!
特別多謝rayvonne作統籌, 好犀利, 你下次實走唔甩!嘻嘻...
同埋多謝有份幫手的家長們. 我仔仔玩得好開心呀!
哈哈, 不過, 佢返到屋企一如所料, 玩得太攰而鬧情緒...
半夜又發惡夢呀! 佢真 ...

我都好想多謝籌備這次活動的所有媽媽和爸爸. 我個仔玩得好開心. 我和我奶奶一起去, 最好笑係佢問我"原來呢個party係學校搞", 佢以為帶小朋友活動的爸爸是學校的老師, 因為佢覺得這個爸爸很懂得控制小朋友和搞氣氛.

我都想多謝今次攪手 rayvonne 及所有幫手嘅 daddy & mommy, 無你地無私嘅付出, 個party肯定無咁好玩

原帖由 cm_pang 於 08-12-15 09:29 發表
我都好想多謝籌備這次活動的所有媽媽和爸爸. 我個仔玩得好開心. 我和我奶奶一起去, 最好笑係佢問我"原來呢個party係學校搞", 佢以為帶小朋友活動的爸爸是學校的老師, 因為佢覺得這個爸爸很懂得控制小朋友和搞氣氛.:j ...

Dear
rayvonne, Amymitpro,Wenwenlou,
Jambo_mandy, June_05 mami, Tommysimmy,
Keroro_him , stliu, fatbabyfat , 2個bb的媽媽  

Tk you very much.
The children are all very happy, so do the parents,too.

Special tks to rayvonne.

Hi fatbabyfat ,
pls let me know your email address. tks.

All,

我地個 family 都玩得好開心, 肥妹重問我幾時再有 party添, 希望好快有下一次gathering 啦.

再一次多謝各位幫手的家長.

原帖由 LA 於 08-12-15 09:51 發表
Hi fatbabyfat ,
pls let me know your email address. tks.

wasyinyin,

哈哈, 你仔仔好好笑!
好在今朝我仔都算回覆正常, 叫佢起身返學都okay...
朝早佢仲係要戴住頂聖誕帽呀, 平時佢唔鍾意載帽架, 你話佢尋日幾開心呢!

cm_pang,
哈哈, 我都覺得司儀, 阿子謙爸好犀利, 控制氣氛好好.

真係衷心多謝各位, 活動實在太好玩了!我仲有幸同倒好多位平時響BK都有chat下的mami傾下偈...

原帖由 wasyinyin 於 08-12-15 09:23 發表
stliu,

無計啦. 你地見囝囝玩得咁開心. 受少少苦都抵喇

我囝在車瞓一陣. 差不多到屋企就起身. 瞓o係床上有少少亂講嘢, 話自己好精神要玩玩具 (通常佢攰攰地好想入睡都係咁). 最後都好快瞓.

...

多謝大家幫忙, Party 大家玩得好開心, 希望下次再玩過

原帖由 stliu 於 08-12-15 10:10 發表
wasyinyin,

哈哈, 你仔仔好好笑!
好在今朝我仔都算回覆正常, 叫佢起身返學都okay...
朝早佢仲係要戴住頂聖誕帽呀, 平時佢唔鍾意載帽架, 你話佢尋日幾開心呢!

cm_pang,
哈哈, 我都覺得司儀, 阿子謙爸好犀利, 控制 ...

今朝真係笑死我
sheldon同工人姐姐講: what are you doing? where do we go? 我同佢講, today is school day. c6話佢以為尋日個party已經返左學, 唔明點解又係返學... 佢今日上車仲有cry添, 佢係第一次上車cry, 我地都好surprise.

sheldon響party雖然由頭zzz到尾, 但佢返到屋企都有唱學校d歌, 可能佢夢中聽住. 佢zzz醒心情大好, 仲同我d家姐傾左成半個鐘電話, 我就成機做下facial.

個party d食物都好豐富wor, 個cake, honey chicken wing 同salad都好好食, 最開心就係sheldon zzz左, 我同c6可以食得好自在. 真係值得一讚

回覆 # 的文章

hi all,

尋日好開心見到咁多個KV小朋友及家長, 個個小朋友都玩得好高興, 我兩個BB係車上倦到即刻瞓著, 實在玩得好興奮.

真係要多謝各位幫手的家長, 特別係Yvonne(有你的統籌, 個party好成功), 仲有Uncle Sam(MC), 控制小朋友真唔簡單    

希望好快又見到大家, 再出黎玩過

係呀係呀, 好謝晒有份出力ge家長, 特別鳴謝yvonne & 董子謙daddy
原帖由 LA 於 08-12-15 09:50 發表
Dear
rayvonne, Amymitpro,Wenwenlou,
Jambo_mandy, June_05 mami, Tommysimmy,
Keroro_him , stliu, fatbabyfat , 2個bb的媽媽  

Tk you very much.
The children are all very happy, s ...
‹ 上一主題|下一主題