用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 「鄰舍輔導會新翠育嬰園」媽媽吹水站
樓主: winwin815
go

「鄰舍輔導會新翠育嬰園」媽媽吹水站 [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 「鄰舍輔導會新翠育嬰園」媽媽吹水站

OKOK
CHECK PM

我都就快放工之後帶女女去睇醫生lu....唉..這兩個月真係睇醫生都睇到窮呀.....
等我今晚問下馮醫生可否收平o的先,但真係好難開口呀

醒目開學勳章

my1215sui,

QQ仲未好返呀??你今次兩個睇仁安都唔掂呀,整定要睇貴醫生...算啦~~亞媽,多多錢都要比...無計=.="
該用戶已被刪除

我以後都吾會再去睇莫醫生,佢真係吾係好得law
我同事叫我睇李家仁醫生呀,即是成日唱兒歌這個呀,佢話真係得喎,而且都係三百幾蚊一次,但係嘉賓大廈law...

我今日六點鐘到馮醫生到,等到七點九先有得睇呀,等到我呆左呀,好在帶左奶奶比妹妹食呀,佢仲等到目訓左覺添,真係多人都想死呀....
我今次有同醫生講可否收平o的呀,我話老公失業,又要照顧兩個,我又吾想睇平醫生,我一心想睇番佢law,咁醫生就問我想收幾多,咁我當然話就佢方便law,最後佢就比左一星期藥我,眼仔再加鼻水,咳o既藥比我收三百蚊,但佢就話吾洗再返去覆診,費時又要比錢喎,好過冇啦.....heehee

slivia
個玩具我估妹妹已經玩吾到lu,因為佢身長呀,張墊已經吾夠佢目訓呀,加上哥哥成日爭住目訓,所以婆婆話比番你喎,吾好浪費呀,或者你問下winwin需吾需要玩下,如果吾係我幫你拿比佢啦.....

多謝你好意呀......

QQ今次係隻仔發炎呀,而且佢仲有少少咳所以睇埋佢LAW
今早起身已經見佢隻眼腫腫地,到返學冇幾耐張老師就打比我話QQ隻眼多眼膠,又腫,所以婆婆下午咪接QQ返屋企洗完白白就等我放工湊比我去睇醫生LAW

曦曦真係好餵食ka~~ 佢仲成日係個袋到拎餅餅出嚟食~

my,

曦曦睇開個兒科都係係嘉賓大廈~ 趙長成...診金$320... 聽日要帶佢去趙e生到打針ar!~又破財la~~~ 今日老師寫手冊話佢... 隻眼有眼膠同眼水呀...我都驚佢又發炎呀!!

嘩...今日勁攰, 我原本仲奢望搬完, 放低晒d野, 星期一先搞, 點知電話整到5點, 我仲冇時間返屋企泵奶添, 要直接去湊文文, 今日仲應承左上麻麻到食飯, 勁攰.....

kkbaby, 我原本今日想約你一齊接放學, 因為我會打的去富豪, 點知我冇機會上網, 最後我老公都早放工, 我地搭巴士

my, 係咪play gym呀, 我有一張啦, 不過都好少開出黎, 因為我有兩隻狗, 我間房又冇門/閘, 狗狗自出自入架, 我又成日一個人, 我怕set好張野, 去抱文文後, 兩隻狗已霸左囉

喂喂...你地聽日邊個去座談會呀, 一齊食早餐啦
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

聽聞兒科趙長城都好架喎, 我朋友個囡搵佢打針, 佢居然打完針會抱下bb, 安撫下佢喎, 跟住再同我朋友吹多兩句水時, 仲問bb係咪仲嬲佢, 好有愛心, 我另一個朋友話佢自己細個都係睇呢個趙醫生, touchwood講句, 如果文文病, 我會帶佢去睇呢位醫生
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

winwin,

我聽日去座談會ar~!!你幾點帶文文番學ar??
係呀~ 趙e 生好好人ka!! 次次曦曦去佢到睇e 生...佢都一定會用玩具同佢玩... 係不知覺間咁同佢睇咗.. 打完針又會氹番佢...所以曦曦係佢到打針..一定唔會喊多過三聲ka!!

square, 其實我d時間好飄忽, 純碎睇文文幾點起身囉, 不過多數around8點半
歡迎參觀『文。穎之家』

我都係大約8點半... 但今日比曦曦攪到勁遲ar!!

聽日去到食ar?

我多數約silvia係奇樂, 先到先食住等咁囉, 你有冇異議, 彩龍我都ok架, 不過我由中三就食奇樂, 食到大, 慣左
歡迎參觀『文。穎之家』

winwin~

ok ar!! no problem~ 咁係奇樂la~

square, see u tomorrow

kkbaby & silvia, 你黎唔黎呀?
歡迎參觀『文。穎之家』
該用戶已被刪除

kk baby, 我大致上逢星期五就會過去架啦

個slide好易整, 你有冇見到下邊少少, 寫住我又要之類, click佢會去左個邊架啦, 跟住step照做
歡迎參觀『文。穎之家』

醒目開學勳章

hello...我唔知join唔join到你地食早餐,因為琪琪仲未起身呀。不過死都唔去彩龍食,上次嘔到我7彩呀

今朝曦爸幫我湊咗曦曦番學... 我就可以係屋企洗埋奶樽先出去la~

kk'baby,

係呀..個slide 係好易整咋... upload 相上去就ok~~~
‹ 上一主題|下一主題