用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園06 K2家長請進 [Part 2]
樓主: 小B維維
go

根德園06 K2家長請進 [Part 2] [複製鏈接]

Re: 根德園06 K2家長請進 [Part 2]

小B維維

Pls check pm, thanks.

Tiggie

Titi:
一講小一,一有function,又多左mami現身啦! [quote]
小B維維 寫道:
係呀, 之前同Fanny傾開, 會有一個talk (關於升小一) 俾KV的家長, 日期方面要再同Fanny傾傾, 有資料再通知大家啦!

如大家有興趣, 請pm以下資料俾我啦!
1. bk name
2. 聯絡人
3. 聯絡人電話
4. 聯絡人電郵
5. 關於升小一的問題

小B維維,

好耐無見!大家都很忙啊!

個講座係咪只比之前巳經交咗會費嘅mami先可以參加?

Cyrus123 寫道:
Titi:
一講小一,一有function,又多左mami現身啦! [quote]
小B維維 寫道:
係呀, 之前同Fanny傾開, 會有一個talk (關於升小一) 俾KV的家長, 日期方面要再同Fanny傾傾, 有資料再通知大家啦!

1. bk name
2. 聯絡人
3. 聯絡人電話
4. 聯絡人電郵
5. 關於升小一的問題
曉穎6 Sept 2002      3.47 kg     53 cm6 Sept 2003      8.18 kg    70 cm 6 Sept 2004    10.00 kg   86 cm   6 Sept 2005     14.50 kg   95 cm6 Sept 2006     16.36 kg   105 cm 6 Sept 2007 22 kg 115
cm Sept 2014 43kg 153cm
[size=medium]曉穎

小B維維

Pls check pm, thanks.

EC2002

Serena:
吓!咁我咪冇得去law,你地入左咩會呀?
我地都幾週冇見啦   或許明天Cyrus會回去,等我confirm下先!
serenachan 寫道:
小B維維,

[quote]
Titi:
小B維維 寫道:

1. bk name
2. 聯絡人
3. 聯絡人電話
4. 聯絡人電郵
5. 關於升小一的問題
[/quote]

Hi Cyrus123

我都唔知呀, 都搵唔到小B維維, 咁咪係度問佢lor
曉穎6 Sept 2002      3.47 kg     53 cm6 Sept 2003      8.18 kg    70 cm 6 Sept 2004    10.00 kg   86 cm   6 Sept 2005     14.50 kg   95 cm6 Sept 2006     16.36 kg   105 cm 6 Sept 2007 22 kg 115
cm Sept 2014 43kg 153cm
[size=medium]曉穎

請問係咩會呀 我唔係好明 咁e+交會費得唔得架
Serena:
我地都幾週冇見啦   或許明天Cyrus會回去,等我confirm下先! [quote]
小B維維,

[quote]
Titi:
小B維維 寫道:

1. bk name
2. 聯絡人
3. 聯絡人電話
4. 聯絡人電郵
5. 關於升小一的問題
[/quote][/quote]

tiffany:

pls check pm

grace
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

The party will be held on 3 Apr (Tue)..........   

各位靚媽/特別是顧問大人:

請問:
1. 是否本週考試?
2. 有關升小一講座資料,我都想知.
3. 之前cyrusu123, 好似提及有好書

yaumother

The assessment will be held on this week (today)!!

I'm interest on this as well

3. 之前cyrusu123, 好似提及有好書

死喇,完全冇幫亞仔溫過書tim,近來完全冇理過佢,唔知佢掂唔掂!
老實講,呢輪我個心都屈得好辛苦。我亞妹個b只係出世左兩三個月,我個妹夫竟然出邊有女人,仲要同人地係出邊過夜。可憐我個妹大肚時已經知道,又唔敢同屋企講,因為我個衰老豆又係臨老衰呢辮,攪到我亞媽已經屈出週身病痛,亞妹怕激死亞媽,自己收埋收埋。e+終於爆發出黎,我亞媽當時嚇到暈,e+一日抱住亞b歎氣,亞b 時佢又 。我叫亞妹請假,佢又唔肯,因為現時份工對佢黎講好重要。
呢幾日我地都返左外家幫亞妹搬家,同時又要湊住bb。我個仔又坐唔定,一時又攪bb,一時又阻住晒,所以比我地丙到七彩!
原來KV今日評估,死喇,我冇理亞仔,我真係好內疚!
mcheung 寫道:
yaumother

The assessment will be held on this week (today)!!

gracechung,

放心啦! JEFF應該都可以應付到的! 好似於K3 個CHART, 顧問講應是考數及常識先, 第二日英文, 第三日中文! 你今晚才跟都未遲, 因阿JEFF的數都好好!     

致於你屋企的事, 你要理知的處理各樣事情就可啦! 相信各人都會心情不太好! 我個好朋友的情況與你妹妹一樣, 現在她自己養個仔, 佢的前老公就和個女人, 佢前奶奶一齊住一間屋! 佢個前老公仲只比一個月二仟給佢個仔, 都未夠交學費     

唔係有興趣聽個小一講座就可PM比小B? 那要交過FANNY的會費才可
gracechung 寫道:
請問係咩會呀 我唔係好明 咁e+交會費得唔得架 [quote]
Serena:
我地都幾週冇見啦   或許明天Cyrus會回去,等我confirm下先! [quote]
小B維維,

[quote]
Titi:
小B維維 寫道:

1. bk name
2. 聯絡人
3. 聯絡人電話
4. 聯絡人電郵
5. 關於升小一的問題
[/quote][/quote][/quote]

有關 Cyrus 123 提及的集體訂書桌, 我在 [小學雜談] 內找到那標題:

* 我囡囡終於擁有一張陪伴自己成長的書桌了 *
或登入以下網址 :-

www.cow-concept.com

(抱歉本人電腦白痴, 不懂轉貼在此給大家觀看)

‹ 上一主題|下一主題