用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 20 之"係囝囝囡囡既阿四就埋位喇" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 20 之"係囝囝囡囡既阿四就埋位喇" [複製鏈接]

Good Morning~~~

大家早晨 !

乜 D 韓國佬同您隊白酒呀,佢地最 like 飲真露架 ....

原文章由 正46 於 07-11-12 21:47 硐表

哈哈! 最清楚就係你啦  2b, 成日走後門...
尋日同個韓國佬對0左幾杯白酒, 佢好飲得!

咁佢地 D 飲宴又冇我地呢度搞咁長時間,起碼冇得打麻將 ...

原文章由 正46 於 07-11-12 21:51 硐表
大陸擺酒好搞0野, 唔鍾意係禮堂影相, 新郎新娘要企係門口迎賓同影相, 一直到開席先行返入0黎.....:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

早晨呀

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:19 硐表
早晨呀

早晨

格格

你d野搞成點嗎

2b,
妳d裝修工程搞成點呀....開始左未?

smum
仍在等待中...咩都問過晒 等回音囉..
尋晚終於兩老一腳踢...疲累到呀

原文章由 smum 於 07-11-13 09:21 硐表

早晨

格格

你d野搞成點嗎

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 09:11 硐表

乜 D 韓國佬同您隊白酒呀,佢地最 like 飲真露架 ....

2b

主人家可能淨預備紅酒, 白酒, 白蘭地

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:22 硐表
smum
仍在等待中...咩都問過晒 等回音囉..
尋晚終於兩老一腳踢...疲累到呀

格格

早晨

明天會更好

你仲笑到四萬口都唔太累jel

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:21 硐表
2b,
妳d裝修工程搞成點呀....開始左未?

格格

董事長忙碌中, 佢蟲蟲又行開佐, 等我呢個'代蟲蟲'答你   - 星期日阿姐姐先搞清理雜物.....所以裝修工程未開始:loveliness:

annie,
做人係咁啦 有好多野都是意料之外...
諗住咩都自己撈晒..慳番D $$未 囉....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 09:31 硐表

格格

早晨

明天會更好

你仲笑到四萬口都唔太累jel

annie,
多謝妳做 代言人呀..未成機舊0既唔去..新0既唔0黎囉...:loveliness:

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 09:34 硐表

格格

董事長忙碌中, 佢蟲蟲又行開佐, 等我呢個'代蟲蟲'答你   - 星期日阿姐姐先搞清理雜物.....所以裝修工程未開始:loveliness:

Alice

您真係一語中的 ....

見到您仲有心情上黎,咁先放心 D 咋 .....

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:40 硐表
annie,
多謝妳做 代言人呀..未成機舊0既唔去..新0既唔0黎囉...:loveliness:

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:37 硐表
annie,

alice

話分兩頭, 雖然係辛苦佐好多, 不過親子關係真係增進唔少:loveliness: :loveliness:  另外一個工人的洗費真係可以慳好多

格格

咁咪諗得幾正面。。。 抵讚 !

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:37 硐表
annie,

2b,
無咩話好心情與否..其實同hb都有共識等大細山大d,
一腳踢慳d駛架啦... 只不過提早來的非常時期0者..我相信好快會雨過天x的:D 不過由朝做到晚...真係 2秒訓著

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 09:44 硐表
Alice

您真係一語中的 ....

見到您仲有心情上黎,咁先放心 D 咋 .....

原文章由 alicetong 於 07-11-13 09:40 硐表
annie,

格格

It's my pleasure :D :D :D

董事長間新居一定全新家具兼豪裝

長老

大陸唔興飲 brandy 架 .....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 09:28 硐表

2b

主人家可能淨預備紅酒, 白酒, 白蘭地

annie,2b
對呀..呢個係平時不會有的好經驗...我地成日叮囑大山要生性
睇住阿妹..妳知佢地有時要坐長途巴士返山卡拉..真係擔心兩個
著左..碌來碌去 hb今朝都話家務由細做到大...係擔心兩
個0者?

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 09:46 硐表

alice

話分兩頭, 雖然係辛苦佐好多, 不過親子關係真係增進唔少:loveliness: :loveliness:  另外一個工人的洗費真係可以慳好多

長老

全新家具就決定左,豪裝就未必囉 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 09:52 硐表

格格

It's my pleasure :D :D :D

董事長間新居一定全新家具兼豪裝
‹ 上一主題|下一主題