用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 50
樓主: lky2008
go

油塘小學家長站-part 50 [複製鏈接]

cc: 我女今日想叫你地上黎我屋企玩架, 未同你聯絡取奶之前, 我話唔知你地得唔得閒架, 咁佢就話: 咁上去cy ee home囉!!!

佢好似唔係好明wor
原文章由 come爸嘩 於 08-3-8 23:47 發表
cc: 我女今日想叫你地上黎我屋企玩架, 未同你聯絡取奶之前, 我話唔知你地得唔得閒架, 咁佢就話: 咁上去cy ee home囉!!!

原文章由 ccbeauty 於 08-3-8 23:51 發表
佢好似唔係好明wor

我真係比佢吹漲!!!
你地今日去po lam有無買到野呀???

cc: 我去 啦, 88!!!!

有呀, 原來亞女對black shoes爛咗, 咁又冇咗$389, 跟住去咗百x買咗夜晚ge dinner
原文章由 come爸嘩 於 08-3-8 23:54 發表

我真係比佢吹漲!!!
你地今日去po lam有無買到野呀???

good night
原文章由 come爸嘩 於 08-3-8 23:57 發表
cc: 我去 啦, 88!!!!

原文章由 ccbeauty 於 08-3-9 00:01 發表
有呀, 原來亞女對black shoes爛咗, 咁又冇咗$389, 跟住去咗百x買咗夜晚ge dinner

嘩! 你買咁貴鞋比女女穿架? 我買果d一佰多元咋....因女易唔合穿.我今日同亞女去左新城市行街, 見護膚品做promotion, 又買左2sets, 真係 , 再同女女去spnooy 公園坐船仔, 之前就返家了.

我都agree韓燒提前14/3, 但請問除左牛, 仲有咩食架?? 因為有d人唔食牛架bor......

原文章由 come爸嘩 於 08-3-8 11:21 PM 發表

我贊成, 我like牛肉
咁20/3個約會一係cancel囉

咁貴?? 我見琴日dr.kong做特價, 有d鞋款都係$138咋wor....

原文章由 ccbeauty 於 08-3-9 12:01 AM 發表

你上次問睇廣州睇櫻花既公園, 應該係呢個:

http://www.cn-sakura.com/

康泰/永安都有團去, 到3月23日, 櫻花節就完了~

今期忽周有介紹~

今日阿囝個死黨, 叫我地EASTER去呢度 :

http://www.sino-hotels.com/Hong_Kong_Gold_Coast_Hotel/tc/Special_Offers/Festive/Easter_08_activities.aspx

MOST LIKELY會去兩日, 另1日陪女朋友仔去DISNEY

COME, CC美人, FUN

29/3 你地有無過夜既打算呀?? 我朋友話水立方水療MESSAGE好正, D野又好食, 我地可以考慮下夜晚MESSAGE過夜, 玩多1日先走, 點睇??

我咪係dr. kong買lor, 亞女隻腳要著size 36. $138果d冇佢size ga.
原文章由 多利是 於 08-3-9 21:48 發表
咁貴?? 我見琴日dr.kong做特價, 有d鞋款都係$138咋wor....

我冇所謂.
原文章由 多利是 於 08-3-9 22:06 發表

29/3 你地有無過夜既打算呀?? 我朋友話水立方水療MESSAGE好正, D野又好食, 我地可以考慮下夜晚MESSAGE過夜, 玩多1日先走, 點睇??

我跟大隊

原文章由 多利是 於 08-3-9 21:47 發表
我都agree韓燒提前14/3, 但請問除左牛, 仲有咩食架?? 因為有d人唔食牛架bor......

fun fun

tahnks報料
我買左蒙牛啦真係$6一盒,一盒8包$48
係我妹尋日幫我買的,星期一放工後我要去掃貨,起碼買番10盒督差不多啦,不過要分幾日買因為拿唔到咁多,今日要問問做特價到幾時先

原文章由 多利是 於 08-3-9 22:06 發表

morning!!

我跟大隊啦.

原文章由 ccbeauty 於 08-3-9 22:50 發表
我咪係dr. kong買lor, 亞女隻腳要著size 36. $138果d冇佢size ga.

成3xx一對, 真係

Good morning

醒目開學勳章

早晨!!

我朋友都幫我報名去玩掘蛋, 不過唔係去黃金, 是去愉景灣.

come >>> 我地約左邊日打牌 gar ?

原文章由 多利是 於 08-3-9 22:02 發表
今日阿囝個死黨, 叫我地EASTER去呢度 :

http://www.sino-hotels.com/Hong_Kong_Gold_Coast_Hotel/tc/Special_Offers/Festive/Easter_08_activities.aspx

MOST LIKELY會去兩日, 另1日陪女朋友仔去DISNEY   ...
‹ 上一主題|下一主題