用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 東山語言中心
go

東山語言中心 [複製鏈接]

我想比我2歲的仔仔試下在東山學西班牙文, 之前有bk媽咪話可有試堂優惠, 或由學員轉介報讀優, 吾知大家宜家仲有無呢??
   0    0    0    0

I think yes, I do have the free trial coupon. If you decided to take the lesson, we will both have 10% discount (min of buying 4 lesson though). Where would you like to have the trial leson. I know the spanish teacher in Admiratly is good. Please let me know if you are interested. I will see how I can give you the trial coupon.

Hazelle
原文章由 dorisfan 於 08-5-6 11:32 發表
我想比我2歲的仔仔試下在東山學西班牙文, 之前有bk媽咪話可有試堂優惠, 或由學員轉介報讀優, 吾知大家宜家仲有無呢??

Any centre at Shatin?

原文章由 dorisfan 於 08-5-6 11:32 發表

原文章由 lll 於 08-5-11 18:01 發表

Please check PM.  THANKS.

原文章由 lll 於 08-5-11 18:01 發表

尖沙咀/將軍澳/金鐘/銅鑼灣有分校, 我PM了你網址及其他资料.  如有需要, 再PM我, 暑期班已经开始报名, 我个B都报读了小北欧课程, 可以同时学1-5种语言.

東山語言中心

我仔仔在尖沙咀讀西班牙文已六個月多, 老師轉過兩個,現在這個老師是十分之好,好用心去教. 我打去問東山,只要打去booking說是某某(即舊生姓名)介紹的便不用coupon, 若報讀課程HK$1000即減你 HK$100, 我亦有HK$100 優惠用來下次報名.  如有需要, 請PM我.

我幫BB報左東山語言中心的小北欧暑期课程, 有5种语言包括西班牙/日文/英文/普通话/法文可自由组合.  因為有朋友介紹, 咁我同我朋友都有$200現金優惠. 其他課程都有9折.

你們如果有興趣報讀, PM我, 我介紹你.  
一家便宜兩家著

如有其他问题, 都可以PM 我.

THANKS.

Le Beaumont

‹ 上一主題|下一主題