用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 有無家長幫小朋友申請於民生轉上午校已收到通知 ...
go

有無家長幫小朋友申請於民生轉上午校已收到通知 [複製鏈接]

十二月民生註冊時幫小王子入信轉上午校,當時老師話會電話通知,但至今仍未有回音,請問有無其他家長幫小朋友申請於民生轉上午校已收到通知
   0    0    0    0

醒目開學勳章

未收到,請問你當日幾點註冊,唔知佢地點排邊個先,請問你係咪1定讀民生呀,大家可以交流下。

註冊果日已經問埋老師, 佢話要到八月先會通知呀...不過, 我諗唔會咁遲, 唔係點搵校車, 我估六月左右啦...心急唔來, 等多幾個月啦...

你地係咪決定俾小朋友入民生呀?

醒目開學勳章

請問你地仲有無其它offer呀?以我黎講,暫時民生係叫做理想d的offer but is PM

手上都有其他offer, 但係我老公已作最後決定入MS. 原本我老公好堅持am class先讀, 但唔知點解MS收左pm, 佢都話無問題. 我個人就喜歡另一間多d, 但老公超唔like...同埋睇番3年後既保障, MS一定會大d...所以轉唔到am都無問題...

加上, K2都係全am, K3就全pm, 所以第一年am/pm都無大所謂啦.

醒目開學勳章

如果3年後又要再戰,真係好煩,可能無今年考KG咁好彩架啦
‹ 上一主題|下一主題