用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇人試過註冊私校又參加大抽獎?
go

有冇人試過註冊私校又參加大抽獎? [複製鏈接]

好多私校都話唔得。大家知唔知有人試?之後點?
   0    0    0    0

回復 1# Trackspecials 的帖子

Both HKTL & KlnTL allow you to pre-register it and then join lucky draw, they will let you to make final decision after lucky draw result.  

醒目開學勳章 王國長老

如果私校講左唔得, 你就要自己衝量下搏唔搏, 私校無權阻止你抽獎, 不過有權取消你已註冊既私校學位, 至於私校會唔會咁狠心, 你就要自己衡量下

咁就要問一問間私校,註冊後可唔可以參加大抽獎,有d得有d唔得.另外我個friend個囡私校宣小收佢,後尾大抽奬抽到瑪利諾,跟住入咗瑪利諾,我都替佢開 心.

如果我報左果間收左而我吾註冊,可否玩大抽獎?當然吾系想抽原先那區想抽另一區,可以嗎?

我仔仔上年都係宣小及九龍塘收左, 最後參加大抽獎入了拔萃小學。我相信是視乎邊間私小, 最好你問一問。
我仔仔當年九龍塘小學收了,只要交回回條,而不需留位費, 使我非常驚訝他們的做法, 且印象亦很好呢. 他們直至大抽獎放榜後才辰交費用, 非常體貼。

回覆 5# sabina_bb 的文章

‹ 上一主題|下一主題