用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有沒有小朋友讀過葉氏兒童音樂實踐中心的藝術繽紛音 ...
go

請問有沒有小朋友讀過葉氏兒童音樂實踐中心的藝術繽紛音樂營 [複製鏈接]

請問有沒有小朋友讀過葉氏兒童音樂實踐中心的藝術繽紛音樂營

我想幫囝囝報這個暑期音樂營, 唔知好唔好? 同外面D playgroup 有無分別? 請指教!

Re: 請問有沒有小朋友讀過葉氏兒童音樂實踐中心的藝術繽紛音樂營

之前有個topic 叫
葉氏態度惡劣、架構簡直不知所謂!
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=359602&forum=5&start=135&136

咁你有冇報到呀?

TSLiu 寫道:
我想幫囝囝報這個暑期音樂營, 唔知好唔好? 同外面D playgroup 有無分別? 請指教!

Re: 請問有沒有小朋友讀過葉氏兒童音樂實踐中心的藝術繽紛音樂營

chingma,

有呀, 因為當時5月報course睇唔到您講的topic, 所以試吓啦! 後來睇完這個topic好驚, 以為報錯嘢, 但是又俾咗錢囉咪等囝囝去玩吓啦◦  點知囝囝返咗兩堂, 返屋企表現得幾開心, 話有個布丁姐姐好攪笑; 之後鍾意成日在家唱歌哼音樂,  又話高音姐姐, 低音伯伯點唱歌等…◦ 我本人可能本著替囝囝報暑假班係打發時間, 佢玩得開心就ok, 學到嘢固然好, 唔好攪到佢唔想返學就得架啦, 所以覺得有小小意外收穫; 囝囝現在常常話要學唱歌及彈琴, 我打算同佢報香兒俾佢試吓◦
‹ 上一主題|下一主題