用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問ET有無CD呀﹖
go

請問ET有無CD呀﹖ [複製鏈接]

請問ET有無CD呀﹖

我剛買左套二手ET﹐裹面只有三隻CD(歌仔&review)﹐但上網址介紹話應該有多10隻CD﹐同書內容一樣﹐但賣主話根本無﹐請問有ET既家長﹐究竟係有定無呢﹖
IMG]http://cdnll.img1.imagechef.com/w/080509/anm8f892e0ba333e520.gif[/IMG]

Re: 請問ET有無CD呀﹖

我set ET 有:
10隻dvd (LEVEL 1-10)
1隻 CD歌曲
40隻 互動光碟
2隻DVD(複書時間)
另外好多書,小書包一個,磁石英文字,.......

更新咗嘅ET先有CD,(同書內容一樣),舊版無的.

原來如此﹗

請問如何補購那10隻CD呢﹖我起初以為用DVD(只聽聲不開畫面)便可以﹐後來發現書內容跟DVD有些出入(意思一樣﹐只是版面有些不同)﹐用回CD跟BB讀書會比較好。

煩請各位ET媽咪幫忙﹗

88654321 寫道:
我set ET 有:
1隻 CD歌曲
40隻 互動光碟
2隻DVD(複書時間)

IMG]http://cdnll.img1.imagechef.com/w/080509/anm8f892e0ba333e520.gif[/IMG]

打电話去smart kids問啦! Tel: 31116600

I've just called ET about it. However they said they wouldn't have CDs even the new purchase. I said I'd checked the web-site for Hong Kong version should have included CDs now. They said they've not sure when would be the CD version confirm, so right now no CD's are provide as far as further notice.

Is that mean no mum have those 10 CDs???

我set 都係一樣
1隻 CD歌曲
40隻 互動光碟
2隻DVD(複書時間)

88654321 寫道:
我set ET 有:
1隻 CD歌曲
40隻 互動光碟
2隻DVD(複書時間)

我的那套還有baby pack,入面就有5pcs CD和小書(是互相配合的),另外還有2只DVD和布公仔囉!

godblessbaby,
有咩途徑可買到二手ET, 我都好有興趣, 請問你幾錢呀?
‹ 上一主題|下一主題