用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 聖 公 會 麥 理 浩 夫 人 中 心
go

聖 公 會 麥 理 浩 夫 人 中 心 [複製鏈接]

聖 公 會 麥 理 浩 夫 人 中 心

Any comments on this centre to run children programmes?  There are a lot of summer programmes which I would like to try.  Are the teachers good?  Many thanks!
那時我為得到這孩子祈禱,上主就賞賜了我所懇求的,所以我現在把他獻於上主,他一生是屬於上主的。(撒上:27-28)你教導孩童應行的道路,待他老年時也不會離棄。(箴22:6)

Re: 聖 公 會 麥 理 浩 夫 人 中 心

係咪和宜合道果間呀~

Yes, please!
那時我為得到這孩子祈禱,上主就賞賜了我所懇求的,所以我現在把他獻於上主,他一生是屬於上主的。(撒上:27-28)你教導孩童應行的道路,待他老年時也不會離棄。(箴22:6)

No one knows?  [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1217.gif[/img]

up

Is it a bad centre which nobody has enrolled the courses before?  :-|

gigi2
和宜合道 (總中心) 我未試過.

但係另中心 (青衣社區果間) 我囝囝(4歲)就玩梗, 學費好合理好抵玩.
佢就玩"基本體操班" $320/8堂 (每堂1.5小時)
佢好鍾意, 雖然我冇陪佢上過堂, 但係工人姐姐話, 亞sir 好照顧d小朋友, 仲有好多野學, eg 跳彈床, 呼拉圈, 體操, 跳繩等....
希望答到你!!

禧媽媽,

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1421.gif[/img][img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_627.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題