用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006年學之園PN班既媽咪大召集
go

2006年學之園PN班既媽咪大召集 [複製鏈接]

2006年學之園PN班既媽咪大召集

不如黎傾下喇      

Re: 2006年學之園既班既媽咪大召集

灝景學之園:
am:
1) elainec - son

pm:
1) godblessbaby - daughter
2) fonnie 226 - daughter
3) kcpooh - daughter

凱帆學之園:
am:
1) bby - son
2) gary媽 - son
3) 穎希媽咪 - daughter

pm:
1) onon811 - daughter
2) Mui_Mui - daughter

海逸學之園:
am:
1) danielson - son
2) carollpc - daughter
3) ardnas65 - son

pm:
1) ming2 - daughter

報到!Wakakaka

灝景學之園:
am:
1) elainec - son

pm:
1) godblessbaby - daughter
2) fonnie 226 - daughter

凱帆學之園:
am:
1) bby - son
2) gary媽 - son

pm:
1) onon811 - daughter
2) Mui_Mui - daughter

2006年學之園PN班既媽咪大召集
呢個TOPIC名先岩      

Mui_Mui
Jonathan同你個囡係playgroup同學仔      

[size=small]♡Johnathan媽,
我梗知啦...睇見你張大頭就認得啦...wakakaka

elainec 寫道:
bby, 校車費都係approx $550, 點都平過工人taxi 接送....!

elainec,
咁又係, 不過由灝景車去都係$400    

Mui_Mui 寫道:
我梗知啦...睇見你張大頭就認得啦...wakakaka

真係有緣      

講開又講家長會果日我見到你喎....嘻嘻
係啦,你會唔會比Johnathan坐校車啫話時話(我當正你住青衣架啦...wakakaka)

hi, 我都報到...好想認識到同班mommies...希望有個照應...

請多多指教!!!

Mui_Mui 寫道:
講開又講家長會果日我見到你喎....嘻嘻
係啦,你會唔會比Johnathan坐校車啫話時話(我當正你住青衣架啦...wakakaka)

會呀! 如果青衣校收佢, 就會自由湊, 依家咁遠真係要坐校車

乜你唔係住青衣架? 我都以為你係tim     

[size=small]♡elainec,
你好勁呀,why會考到青衣學之園am班架???對我來講簡直係神話呀

Mui_Mui
係呀, 我同Chic Yu 媽咪都見到你, 不過你好留心, 我地2個成日傾計      

elainec 寫道:
hi, 我都報到...好想認識到同班mommies...希望有個照應...

請多多指教!!!

elaine,
你喇, 仲未同你囝囝搵到同學仔tim  

Mui_Mui 寫道:
[size=small]♡elainec,
你好勁呀,why會考到青衣學之園am班架???對我來講簡直係神話呀

佢囝囝真係好堅, 青衣校巳經難考, 仲要上午班       勁呀!      

oh mui mui,

唔係勁, 係好彩... 好彩果日囝囝好mood...表現好好!!!  

我係住青衣架...唉~不過我諗住叫工人帶Jasmine返學呀,雖然我住青衣站上蓋不過都好唔方便呀,我計過要成30分鐘呀!!!我好想比Jasmine搭校車,不過佢一定喊到癲咗,佢超級黐身架係 我諗住等佢返得一頭半個月先考慮比佢搭學車囉

未搵到同學仔tim  

Mui_Mui 寫道:
我係住青衣架...唉~不過我諗住叫工人帶Jasmine返學呀,雖然我住青衣站上蓋不過都好唔方便呀,我計過要成30分鐘呀!!!我好想比Jasmine搭校車,不過佢一定喊到癲咗,佢超級黐身架係 我諗住等佢返得一頭半個月先考慮比佢搭學車囉

咁你工人帶喇喎, 話時話你工人幾好喎, 有時你冇返, 佢同Jasmine返, 佢都好有心機同佢玩, 相反有d就............
如果你唔用佢話我知        
‹ 上一主題|下一主題