用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 冬季校服(急)
go

冬季校服(急) [複製鏈接]

想問下如果之前買夏天校服個陣已經買埋冬季校服1套(其實1套唔夠), 但係套冬季太大唔岩穿(男生4碼), 點樣換套細碼d既?? 唔知4碼係咪最細呢(有無3碼)? 
因為3/10最遲要回覆買唔買多套替換,而家個碼又唔岩,唔可以跟呢個碼(4碼)去買!
   0    0    0    0

Hi Waiwing,

唔使擔心, 你現在果套校服只要你冇洗過(全新), 叫小朋友取回去比班主任, 告訴班主任不合穿, 班主任會幫你換套合適的.

另外, 學校會在10月3日找師傅同小朋友量度後才在10月27日派發校服. 希望幫到你. 若日後想再買多套, 可到校務處買都可以

原文章由 waiwing 於 07-10-1 16:52 硐表
想問下如果之前買夏天校服個陣已經買埋冬季校服1套(其實1套唔夠), 但係套冬季太大唔岩穿(男生4碼), 點樣換套細碼d既?? 唔知4碼係咪最細呢(有無3碼)? 
因為3/10最遲要回覆買唔買多套替換,而家個碼又唔岩,唔可以跟呢個碼(4碼)去買! ...

[ 本文章最後由 lulucns 於 07-10-2 11:24 編輯 ]

我今天問班主任, 他說如果想換size, 可以在十一月份再打電話去學校問邊一日拿d校服去換size.....因為我個仔既恤衫、校褸都唔arm呢... .

我個仔係全部都唔岩呀, 校褸, 恤衫, 褲都大得滯, 前幾日幫佢試左, 根本唔見得人.....

原文章由 大飛 於 07-10-2 23:30 硐表
我今天問班主任, 他說如果想換size, 可以在十一月份再打電話去學校問邊一日拿d校服去換size.....因為我個仔既恤衫、校褸都唔arm呢... .
‹ 上一主題|下一主題