用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 德萃
發新帖回覆
go

德萃 [複製鏈接]

發表於 6 天前 |只看該作者 |倒序瀏覽 |打印
有人讀過紅磡德萃?如何?聽聞行政混亂?有新校長又突然resign?
老師冇愛心?
   0    0    0    0

發表於 6 天前 |只看該作者
babychan888 發表於 24-10-14 16:17
有人讀過紅磡德萃?如何?聽聞行政混亂?有新校長又突然resign?
老師冇愛心?
...

讀緊MOS SH,老師超有愛心,小朋友返學很開心,唔覺行政混亂。

發表於 6 天前 |只看該作者
回覆 juju0722 的帖子

羅校長又如何?你小朋友讀PN?

發表於 5 天前 |只看該作者
羅校長十分好,小朋友之前PN,現在K1。 我幾個小朋友都讀不同幼稚園,SH 我十分滿意。
其實間間幼稚園都行政混亂,唔多唔少,但SH我認為唔稱得上混亂,有輕微錯漏學校反應好快,同埋睇到有改善,唔覺得係應酬家長。你小朋友幾大?可PM share

發表於 5 天前 |只看該作者
回覆 juju0722 的帖子

Hh 聽聞好多老師走哂,轉好多part time 老師現在邊位負責HH?

發表於 4 天前 |只看該作者
我建議你直接問羅校長,學校唔會有part-time老師,幼稚園有半職老師都正常,嗰啲唔係叫part-time。因為,有啲幼稚園有全日班,上午同下午對老師人數要求不同。
MOS 我見到教師團隊都幾穩定。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊